1FINAL-SITE---CONCEPT

In deze beginfase gaan we samen aan tafel zitten we bespreken alle mogelijkheden en ideeën, er wordt gretig geschetst en genoteerd, tijdens het overlopen van je briefing brainstormen we er op los! Hier is echt alles nog mogelijk. We gaan ook opzoek naar een gepaste stijl voor jou filmpje, is dit eerder iconografisch of zeer illustratief? Ook de toon van het filmpje wordt hiermee bepaald, is deze serieus, informatief of speels? Is het filmpje aan een bepaalde doelgroep toegewezen of meerdere? wat onderscheid jou van al je concurrenten? Op welke platformen moet je video komen?… Zo komen we samen tot een krachtig script dat OMO gaat gebruiken om een krachtig scenario op te stellen. Naarmate het project vordert zal je ook zeer nauw betrokken worden bij elke stap, dit van begin tot einde. 

In deze fase gaat OMO verder met het scenario en ook wordt de stijl verder uitgewerkt en bepaald. Het script wordt uitgewerkt en ook zal er een visueel overzicht gemaakt worden van de scenes die er in de animatie te zien zullen zijn. Het is nog niet de bedoeling dat deze beelden al bewegen, maar dat u wel een goed beeld krijgt van het verloop van de animatie en illustraties. Ook wordt er al gezocht naar de gepaste muziek, voice-over en geluidseffecten. 

Met het scenario in de hand, weten we nu hoe de animatie er zal gaan uitzien. We gaan over tot het animatie gedeelte. Het is belangrijk dat het scenario en illustraties in deze fase al correct en afgerond zijn. Vervolgens zal alles in beweging gezet worden op ritme van de voice over en muziek. Nu zie jij jou verhaal tot leven komen…

Na de finale tweaks and touches is het zo ver! Jou filmpje is klaar om verspreid en gedeeld te worden met de wereld! Ik houd er rekening mee dat je filmpje netjes afspeelt op de beurs, je Vimeo, je website,… Wat dacht je van leuke gifjes? of netjes verwerkt in een presentatie of folder? De mogelijkheden zijn eindeloos en graag ondersteunt OMO jou ook bij alle opties! 

Elke animatie is uniek quasi vorm en tijd, wilt u daarnaast ook leuke nieuwe iconen of exclusieve gepersonaliseerde illustraties?
Na een goed gesprek en eens samen te hebben gezeten, krijgt u van OMO een offerte op maat toegestuurd.

Desondanks geeft OMO graag mee hoe zo een offerte er kan uitzien voor grotere projecten;

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

BUDGET

Deze Budget vriendelijke animaties gebruiken een mix van simpele iconen en/of illustraties en typografie. Deze elementen kunnen aangeleverd worden door de klant, of OMO verzorgt deze voor u. OMO beschikt over een databank van elementen die gepersonaliseerd kunnen worden op jou huisstijl. Wil je graag exclusief aangemaakte elementen? Daarbij helpt OMO je graag, en levert de bestanden gebruiksklaar af voor al jou on en offline media!

Dit soort animaties zijn geschikt om bv. een optimalisatie van je infrastructuur uit te leggen, of een ingewikkeld proces. lanceert u een nieuwe app? wil u de stappen helder uitleggen? Dan is de budgetvriendelijke animatie zeker wat voor u!

MEDIUM

Deze medium animaties kennen leuke figuurtjes en aangepaste scenes. Een leuke manier om jezelf voor te stellen als bedrijf, je normen of waarden over te brengen. Deze vorm van animatie is al snel veel complexer en vraagt al snel een hele resem aan verschillende onderdelen om onze figuurtjes tot leven te doen komen. Dit soort animaties zijn geschikt om bv jezelf voor te stellen als onderneming, of je bedrijfswaarden uit te leggen.

Gaat u naar de beurs? Wilt u uw bedrijf voorstellen op een originele unieke manier die zeker bijblijft? Dan is deze animatievorm een leuke manier om bij te blijven bij potentiële klanten of tijdens het netwerken

PRO

Deze animatie is helemaal aangepast aan jou unieke onderneming!
Dit soort animaties kunnen langer duren, zijn veel complexer door bv. gebruik van 3D en/of 2.5D en de illustraties kennen net iets meer diepte, textuur en zijn verfijnder. Er kunnen verschillende versies aangeleverd worden die bv inspelen op jou verschillende doelgroepen en het illustratiewerk is een goede basis voor andere visuele communicatie, zowel voor on als offline media! Wat dacht u van sociale content? of drukwerk voor op de beurs?

Wilt u graag een volledig gepersonaliseerde animatie met illustraties die kunnen meedraaien op uw sociale media? email banners, drukwerk? Dan is het pro pakket zeker het bekijken waard!

Wilt u graag een persoonlijke offerte? 

hallo.omo@gmail.com

Illustration
Graphic Design
Motion

hallo.omo@gmail.com
+32 4 94 64 37 99

Wijnegem 2110
BE

© O-MOTION 2017