1FINAL-SITE---CONCEPT

In deze beginfase gaan we samen aan tafel zitten we bespreken alle mogelijkheden en ideeën, er wordt gretig geschetst en genoteerd, tijdens het overlopen van je briefing brainstormen we er op los! Hier is echt alles nog mogelijk. We gaan ook opzoek naar een gepaste stijl voor jou filmpje, is dit eerder iconografisch of zeer illustratief? Ook de toon van het filmpje wordt hiermee bepaald, is deze serieus, informatief of speels? Is het filmpje aan een bepaalde doelgroep toegewezen of meerdere? wat onderscheid jou van al je concurrenten? Op welke platformen moet je video komen?… Zo komen we samen tot een krachtig script dat OMO gaat gebruiken om een krachtig scenario op te stellen. Naarmate het project vordert zal je ook zeer nauw betrokken worden bij elke stap, dit van begin tot einde. 

In deze fase gaat OMO verder met het scenario en ook wordt de stijl verder uitgewerkt en bepaald. Het script wordt getekend en ook zal er een visueel overzicht gemaakt worden van de scenes die er in de animatie te zien zullen zijn. Het is nog niet de bedoeling dat deze beelden al bewegen, maar dat u wel een goed beeld krijgt van het verloop van de animatie en illustraties. Ook wordt er al gezocht naar de gepaste muziek, voice-over en geluidseffecten. 

Met het scenario in de hand, weten we nu hoe de animatie er zal gaan uitzien. We gaan over tot het animatie gedeelte. Het is belangrijk dat het scenario en illustraties in deze fase al correct en afgerond zijn. Vervolgens zal alles in beweging gezet worden op ritme van de voice over en muziek. Nu zie jij jou verhaal tot leven komen…

Na de finale tweaks and touches is het zo ver ! Jou filmpje is klaar om verspreid en gedeeld te worden met de wereld ! Ik houd er rekening mee dat je filmpje netjes afspeelt op de beurs, je Vimeo, je website,… Wat dacht je van leuke gifjes ? of netjes verwerkt in een presentatie of folder ? De mogelijkheden zijn eindeloos en graag ondersteunt OMO jou ook bij alle opties ! 

Elke animatie is uniek quasi vorm en tijd, wilt u daarnaast ook leuke nieuwe iconen of exclusieve gepersonaliseerde illustraties ? Na een goed gesprek en eens samen te hebben gezeten, krijgt u van OMO een offerte op maat toegestuurd. 

Wilt u graag nu al een richtprijs? Neem contact op!

Illustration
Graphic Design
Motion

hallo.omo@gmail.com
+32 4 94 64 37 99

Wijnegem 2110
BE

© O-MOTION 2017